SNS: Pajtić i Vasin da vrate novac

Vojvođanski odbor SNS-a optužio je predsednika i potpredsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i Miroslava Vasina da još uvek nisu vratili novac.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.07.2015.

23:48

Default images

Kako navode, oni su taj novac opljačkali preko Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalne investicije, Fonda za kapitalna ulaganja, Direkcije za robne rezerve i drugih.

"Ako građani ne zameraju Demokratskoj stranci tu činjenicu, onda im sigurno zameraju na vređanju njihove inteligencije, hvaleći se da je Vlada Vojvodine jedina sprovela razvojne projekte, dok je zapravo jedini razvojni projekat, za svih šesnaest godina koliko su na vlasti, jeste da su razvili njihov kriminalni biznis u Vojvodini i da su napunili džepove njihovim partijskim kadrovima", navodi se u saopštenju potpredsednik a Izvršnog odbora SNS Damira Zobenice.

"Na kraju poručujem Bojanu Pajtiću da bi za promenu mogao da provede bar jedan dan na svom radnom mestu i da opravda svoju platu koju prima od građana, bar još ovih nekoliko meseci koliko je na čelu režima u Vojvodini", poručio je Zobenica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: