Vulin: Više ništa neće biti isto

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je u Kragujevcu da posle referenduma u Grčkoj više ništa neće biti isto i da je to putokaz za jednu drugačiju Evropu.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 06.07.2015.

12:10

Default images
Foto: Beta

On je rekao da su poruke grčkog referenduma da EU, koliko god bila velika i razvijena, ne sme da zaboravi da postoji mali čovek i ljudi o kojima treba voditi računa. "Evropa mora da se suoči sa sobom i da razume poruke grčkog referenduma", rekao je Vulin.

Vulin je kazao da je čestitao predsedniku grčke vlade Aleksisu Ciprasu na dobrom rezultatu, na pobedi njegovog naroda i na pobedi demokratije u Grčkoj.

Grci su juče na referendumu glasali protiv ponude međunarodnih kreditora kao uslova za nastavak finansijskog programa toj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: