SNS: Podsećamo DS da su i oni prodavali Telekom

Srpska napredna stranka učiniće sve da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku državu, saopštila je ta stranka u odgovoru Demokratskoj stranci.

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2015.

13:58

Default images

Vlada Srbije, predvođena SNS, zalaže se za bolje funkcionisanje preduzeća, i samo ukoliko se dobije kvalitetna ponuda dobijeni kapital bi se usmerio isključivo na investicije, navodi SNS.

DS je ranije u toku dana saopštila da je način na koji Vlada Srbije namerava da proda Telekom samo još jedan od dokaza za neznanje i nesposobnost ove vlasti i na štetu je građana.

“Pokušaj prodaje najvažnije srpske firme, po uslovima koje je objavila Agencija za privatizaciju pokazuje da ljudi bez škole, sa kupljenim diplomama mogu jedino da otimaju i to oni i rade”, tvrdi DS.

"Što se tiče prodaje Telekoma, da podsetimo DS da su oni isti taj Telekom prodavali, bezuspešno, samo da bi pokrili ogroman budžetski deficit, jer su narodne pare trošili i na kupovinu glasova pred izbore, da ne govorimo da su opustošili sva javna preduzeća", odgovara SNS.

U saopštenju SNS navodi da će "učiniti sve da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku državu, a Bojana Pajtića molimo, dok je još uvek šef vojvođanskog režima, doduše ne još dugo, da bar nekad ode na posao i zaradi platu, jer ga građani plaćaju iz svog džepa".

"SNS pita DS da li, kada pominju da je nešto na štetu građana, misle na to što (lider DS i predsednik vojvođanske vlade) Bojan Pajtić ništa ne radi, i što nikada nije na svom radnom mestu, ili misle na vreme kada je Bojan Pajtić bio redovniji na svom poslu i po ceo dan i noć smišljao kombinacije kako će opljačkati Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, Fond za kapitalne investicije, pokrajinske robne rezerve...", navodi se u saopštenju.

SNS smatra da "kada već pominjemo investicije, vrhunac bezobrazluka je da se danas jave oni koji su pod plaštom investicija pokrali novac, čak i od dece sa posebnim potrebama, a da ne spominjemo da su uništili Srbiju u svojim pljačkaškim privatizacijama i tajkunsko-političko-kriminalnim kombinacijama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: