KŠ: Jedna osoba poginula u saobraćajnom udesu

U selu Buci kod Kruševca jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros, saopstila je kruševačka Policijska uprava.

Izvor: B92

Subota, 04.07.2015.

19:32

Default images

Do nesreće je došlo kada je "audi", kojim je upravljao L. M. (25) iz Kruševca, udario u betonski stub, nakon čega je putnik koji se nalazio na zadnjem sedištu poginuo.

Pripadnici MUP-a u Kruševcu, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili su zadržavanje do 48 sati L. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Ističe se da su se tokom jutra na teritoriji Policijske uprave Kruševac dogodile još tri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno 15 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: