BG: Pripadnik obezbeđenja splava napao policajca

Pripadnici MUP uhapsili su A.D. iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

10:37

Default images

“Osumnjičeni A.D. se tereti da je ispred splava "Shake `n` shake“ kao radnik obezbeđenja napao oštećenog zadavši mu više udaraca u predelu glave i tela, a zatim ga suzavcem isprskao po licu“, navodi se u saopštenju.

Takođe, ističe se da je uhapšeni istrgao telefon iz ruke oštećenog i bacio u travu u trenutku kad je pokušao da pozove policiju.

“Prilikom intervencije policije, osumnjičeni je i policajcu zadao više udaraca šakom u predelu glave. Kod oštećenih su konstatovane lake telesne povrede. A.D. je, uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu“, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: