SNS: DS pokušava da obmane javnost

Srpska napredna stranka poručila je demokratama "da novim saopštenjima neće smanjiti bahatost i neznanje svog stranačkog šefa Bojana Pajtića".

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

20:58

Default images

"Demokrate, shvatajući da im se stranački šef, po ko zna koji put, obrukao, pokušavaju ponovo da obmanu javnost. Naravno da demokrate ne shvataju razgovore predstavnika Vlade Srbije sa udruženjima i asocijacijama poljoprivrednika, i nazivaju ih nekakvim "agitacijama na terenu", navodi se u saopštenju SNS-a.

Pajtić, kako navode naprednjaci, "nikada nije na poslu, i ne zna čak ni kako se usvajaju zakoni".

Kako se navodi u saopštenju, niko ne očekuje da demokrate razumeju šta za poljoprivrednike znači takva vrsta komunikacije i vođenje politike u interesu građana, "jer su razgovarali isključivo sa tajkunima, i u svojim političko-kriminalnim kombinacijama državnu imovinu su godinama pljačkali".

Ranije u toku dana, vlada u senci DS navela je da se izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu daje mogućnost strancima da kupuju državno poljoprivredno zemljište, kao i da se ono uzima u zakup bez licitacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: