Tri funkcionera Treće Srbije isključena iz stranke

Doskorašnji generalni sekretar Treće Srbije Aleksandar Đurđev i članovi Predsedništva Goran Milenković i Sunčica Marković isključeni su iz Treće Srbije.

Izvor: Tanjug

Petak, 03.07.2015.

18:48

Default images

U saopštenju predsednika stranke Miroslava Parovića se navodi da je u skladu sa Statutom stranke i nesporno utvrđenim činjenicama doneta odluka o isključenju iz stranke Đurđeva, Milenkovića i Markovićeve i da su oni "obrisani iz članstva".

"Navedenim osobama u skladu sa pomenutom odlukom prestala je svaka stranačka funkcija, a razlozi za donošenje navedene odluke su teže povrede opšteg akta stranke, i to Statuta, kao i nepostupanje po odlukama stranačkih organa", navodi se u Parovićeviom saopštenju u kome se dodaje da je navedena odluka "u celosti osnovana i zakonita i protiv iste nije dozvoljeno pravno sredstvo".

Iz Treće Srbije obaveštavaju medije da je Đurđević uzurpirao sajt stranke i da će do daljnjeg saopštenja mediji dobijati sa mejl adrese predsednika stranke.

Posećamo, iz Treće Srbije pre nešto više od mesec dana isključen je i tadašnji potpredsedniik stranke Andrej Fajgelj, koji je neposredno pre toga podneo ostavku na mesto direktora Kulturnog centra Novog Sada na kome se nalazio od septembra 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: