BG: Muškarca udarila struja

Muškarac star oko 32 godine povređen je oko 01.40 časova u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

07:00

Default images

Macura je rekla da je muškarac povređen kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da ga je odbacila struja.

Muškarac je zadobio opekotine na rukama i grudnom košu i povredu glave, a postoji mogućnost da ima i potres mozga, istakla je portparol Hitne pomoći i dodala da je prevezen na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 108 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 240 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćali gotovo svi hronični bolesnici, odnosno astmatičari, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: