LE: Legao na ulicu, tvrdio da su ga tukli

Leskovčanin (65) je blokirao saobraćaj u centru grada, u znak protesta je legan na ulicu ispred Osnovnog suda i Tužilaštva, pišu “Južne vesti.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

16:04

Default images
foto: Južne vesti

On je na ovakav način protestovao pošto je, kako je rekao, fizički napadnut u tim institucijama.

Iako su prolaznici pokušali da ga pomere, on je ležao na kolovozu sve dok ga odatle nije pomerila policija.

Kako saznaju “Južne vesti“, Sveta Stojančić iz sela Babičko je ranije danas davao izjavu u Tužilaštvu zbog prijave da je krao drva i, kako tvrdi, unutra je dobio batine.

“Prebio me je u Tužilaštvu neki vozač koji se predstavio kao obezbeđenje, a onda me je dokrajčilo obezbeđenje suda. Izudaran sam po telu, izgubio sam vazduh i jedva dišem“, tvrdi Stojančić.

Od zamenice tužioca u čijoj kancelariji su najpre “izbile varnice” “Južne vesti“ nisu uspele da dobiju nikakav komentar, kao ni od drugih nadležnih, dok su svi drugi očevici događaja demantovali Stojančićeve optužbe da je pretučen.

Radnici obezbeđenja rekli su da su ga samo izbacili iz suda zbog “galame i dreke“.

“Niko ga nije udario, što može da se proveri na snimicima sugurnosne kamere“, kaže jedan od stražara na ulazu u sudsku zgradu.

Stranke koje su čekale u hodniku Tužilaštva takođe su rekle da fizičke sile nije bilo, već samo da se Stojančič ponašao “nekulturno i drsko“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: