CG: Odron i dalje blokira put ka moru

Obustava saobraćaja, zbog odrona u mestu Slijepač most i dalje je na snazi, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

08:04

Default images
Foto: Tanjug/Ilustracija

Alternativni put za putnike ka primorju je put Prijepolje - Pljevlja preko graničnog prelaza Jabuka.

Zbog odrona u blizini graničnog prelaza Brodarevo na magistralnom putu Mojkovac - Ribarevina, u mestu Slijepač most, saobraćaj je juče bio do daljeg obustavljen.

Saobraćaj je umerenog intenziteta, a osetno veći broj vozila očekuje se na putevima prvog i drugog prioriteta koji vode ka Crnoj Gori i na autoputevima, koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj.

To bi mogao biti uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, pa su zbog toga su iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije", iz Sektora za naplatu putarine povećali broj inkasanata.

Iz tog sektora su preduzeli sve neophodne mere kako bi ubrzali protok vozila, uz preporuku vozačima da pripreme tačan iznos novca za naplatu putarine.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, AMSS počeo akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih invalida rata u zemlji, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti.

Oni će imati pravo i na 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMSS, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: