302 Srba se vraća na Kosovo i Metohiju

Na sednici članova Upravnog odbora Projekta EU "Povratak i reintegracija na Kosovu 4", odobren je povratak 58 porodica na Kosovo i Metohiju.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

22:55

Default images

U opštine Gnjilane, Štrpce, Obilić, Klina, Istok i Peć vratiće se ukupno 302 Srba.

Drugi po redu sastanak održan je u prostorijama Ministarstva za zajednice i povratak u Prištini, kojem je prisustvovao i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, saopštilo je Ministrstvo.

Osim Jevtića, sednici su prisustvovali i predstavnici Kancelarije Evropske unije na Kosovu, predstavnici Međunarodne organizacije za migracije (IOM), među kojima odlazeći i novoimenovani šef te organizacije Jorge Baka i Tajma Kurt.

Ministar Jevtić zahvalio je odlazećem šefu IOM-a na veoma dobroj saradnji na svim programima i projektima i na ličnom zalaganju da proces teče kako je i zamišljeno, a novoj šefici poželeo nastavak dobre saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: