Ponegde kiša, od 13 do 27 stepeni

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde će padati kiša, a mogući su i lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

01:00

Default images
Foto: Tanjug

Osim toga, temperatura će se kretati od 13 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Od sredine dana na severu i zapadu Srbije biće uglavnom suvo i vedro, a duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar.

Najniža temperatura u utorak u Beogradu biće 17, a najviša dnevna 26 stepeni. Duvaće slab i umeren severni i severozapadni vetar.

Vreme će ujutro biti promenljivo oblačno, pre podne je moguća kiša ili kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, a popodne će biti uglavnom suvo i vedro.

Narednih sedam dana se u Srbiji očekuje pretežno sunčano i toplije vreme. Samo su u sredu, uz lokalni razvoj oblačnosti, uglavnom u planinskim predelima mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Temperatura će od subote biti znatno iznad prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za utorak, 30. jun:

Izvesno poboljšanje meteoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Kod osetljivih osoba su mogući promenljivo raspoloženje, problemi sa snom i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: