AMSS: Saobraćaj otežan zbog vremena

Saobraćaj u Srbiji obavlja se otežano zbog nestabilnih vremenskih prilika, u većem delu zemlje je oblačno, s povremenom kišom, slabog do umerenog inteziteta.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.06.2015.

20:07

Default images
freeimages.com

Kako se navodi u saopštenju Auto-moto saveza Srbije, prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Prema informacijama JP Putevi Srbije, na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od večeras, u 22 sata, do sutra u pet ujutru, na državnom putu I B reda broj 13, Zrenjaninski put (Krnjača-Borča) izvodiće se radovi na postavljanju betonskih elemenata u razdelnom pojasu, u oba smera.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Od 29. juna u 10 sati, do 11. septembra, biće izvođeni radovi na mostu preko pruge kod Velikog Orašja (desna traka), na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.

Biće zatvorena desna strana auto-puta, smer Beograd-Niš i saobraćaj će se privremenom saobraćajnom signalizacijom preusmeravati u preticajnu (brzu) saobraćajnu traku leve strane auto-puta, smer Niš-Beograd, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Od 29. juna do 1. jula, od 22 do šest ujutru, biće čišćene naplatne rampe Mali Požarevac, Bubanj potok 1, Bubanj potok 2 i most Gazela, na državnom putu I A reda broj 1, u oba smera auto-puta E75 (Beograd-Niš i Niš-Beograd).

Prema informacijama "Železnice Srbije" izvodiće se građevinski radovi na putnim pravcima s privremenom organizacijom drumskog saobraćaja pruga Beograd - Šid ukrštanje sa zemljanim putem u mestu Dobrinci i Kraljevci.

Radovi u Dobrincima izvodiće se od 10 ujutru do 22 sata od 1. jula do 11. jula, zatim od 9. avgusta do 23. avgusta, dok će u Kraljevcima radovi trajati u istom vremenskom intervalu od 23. avgusta do 5. septembra.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom uz privremenu obustavu drumskog saobraćaja preko putnih prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: