Bez potvrde da su roditelji "pali" na poligrafu

Za nestalim dečakom Stefanom Ilićem se traga više od 36 sati, nezvanično je nekoliko osoba privedeno, a na razgovoru u policiji su i njegovi roditelji.

Izvor: B92

Nedelja, 14.06.2015.

18:28

Default images

Kako saznaje B92, postoji niz indicija o umešanosti roditelja u nestanak 12-godišnjaka iz mesta Banatska Subotica.

Iako su se pojavile nezvanične informacije u medijima da su roditelji nestalog dečaka i u nedelju bili u policiji i da nisu prošli poligrafsko testiranje, iz policije to nije potvrđeno.

"Ne mogu to da kažem u interesu istrage i samog dečaka, privedeno je nekoliko lica, ali niko nije uhapšen. Situacija je nepromenjena, ima pomaka, ali ih ne bih iznosio u interesu istrage", rekao je načelnik policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

U toku prošle noći izjave policiji su davali članovi porodice Ilić, a prema nezvaničnim informacijama na informativni razgovor su privedena i trojica muškaraca iz sela Margita, zbog sumnje da imaju veze sa slučajem nestanka dečaka.

Otmicu je prijavio Stefanov mlađi brat koji je naveo i da su i njega pokušali da kidnapuju.

U potrazi za nestalim dečakom angažovani i specijalni timovi ronilaca Žandarmerije koji pretražuju Dunav i priobalje, rečeno je za B92 u MUP-u.

Formirani su specijalni timovi, a kako Tanjug nezvanično saznaje, u Pančevu i Beloj Crkvi ispituju se svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

MUP je naveo da je dečak poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, da je na sebi imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: