PS: Stefanović obmanjuje javnost

Pokret socijalista pozvao je potpredsednika DS Borislava Stefanovića da prestane da obmanjuje javnosti pričom o pravljenju nove levice.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 08.06.2015.

11:22

Default images

"Sedeti pod skutima Bojana Pajtića, a pričati o pravima žrtava tranzicije je, ako ništa drugo, krajnje licemerno. Podsećamo Borka Stefanovića da je on još stranke koja je u prethodnih petnaest godina kroz pljačkašku privatizaciju uništila srpsku privredu, isterala na ulicu preko 700.000 radnika i četvrtinu građana Srbije dovela na ivicu životne egzistencije", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Stranka na čijem je čelu ministar Aleksandar Vulin je takođe optužila DS da je organizovala pljačku građana i budžetskih fondova kroz Razvojnu banku Vojvodine, Tesla banku i Fond za kapitalna ulaganja.

"Podsećamo Borka Stefanovića da je on još uvek član stranke čiji je visoki funkcioner, Miroslav Vasin pre mesec dana, iz budžeta AP Vojvodine, podelio preko 20 miliona dinara članovima i funkcionerima Demokratske stranke, a Borko Stefanović i njegov gazda Bojan Pajtić ćute o tome. Podsećamo Borka Stefanovića da se ponašanjem poput njegovog ne postaje levičar, ali dobro plaćeni pijun Bojana Pajtića, svakako da", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: