BG: Parkiraš auto, dobiješ vaučer za GSP

Vozačima koji se u četvrtak parkiraju u garažama u centru grada predstavnici "Parking servisa" deliće vaučere za besplatnu vožnju javnim prevozom.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 04.06.2015.

09:46

Default images
freeimages.com

Ti vaučeri će važiti isključivo za 5. jun, Svetski dan zaštite životne sredine.

Kako je saopštila Gradska uprava, vaučere će dobiti korisnici garaža "Obilićev venac", "Masarikova", "Pionirski park" i "Zeleni venac", a oni će 5. juna važiti na svim linijama gradskog prevoza za neograničen broj vožnji.

Akcija se sprovoditi povodom obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine, a u saradnji sa Gradskom upravom, Direkcijom za javni prevoz i gradskim preduzećima.

U želji da ekonomski, ekološki, zdravstveno i saobraćajno poboljša kvalitet života u gradu kojim dnevno saobraća više od pola miliona automobila, "Parking servis" je pozvao građane, pre svega vozače, da 5. juna koriste javni prevoz, iznajme električni ili voze običan bicikl ili da prošetaju gradom.

Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković podsetio je da se na parkiralištima "Sava centar", "Milan Gale Muškatirović" i "Ada Ciganlija" svakog dana mogu preuzeti električni bicikli i to po redovnoj ceni parkiranja.

"Kao društveno odgovorna kompanija trudimo se da bez obzira na našu osnovnu delatnost - parkiranje vozila, program poslovanja uskladimo sa očuvanjem zaštite životne sredine i skrenemo pažnju na alternativne načine prevoza", rekao je Čupković.

Ekološkom uslugom "Parkiraj i bicikliraj", kako je dodao, nadležni pokušavaju da podignu svest vozača da ugase motore i voze bicikle, čime se daje doprinos čistijem vazduhu i zdravijim stilovima života.

JKP "Parking servis" je apelovao na građane da, kad god su u prilici, što manje koriste sopstveni prevoz u saobraćajno najopterećenijim delovima grada i time pomognu očuvanju životne sredine, tokom cele godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: