Vučić sa Mekejnom na Kapitol Hilu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se na Kapitol Hilu sa predsedavajućim Senatskog odbora za oružane snage, senatorom Džonom Mekejnom.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2015.

23:53

Default images
Foto: @SerbianPM

"Srbija ima podršku SAD na evropskom putu. Na Kapitol hilu, sa senatorom Mekejnom", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu i objavio dve fotografije sa Mekejnom.

Premijer se prethodno sastao sa savetnicom američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs, kojoj je preneo da je očuvanje mira i pune stabilnost u regionu prioriterni zadatak Srbije i naglasio da je to "ono što SAD i te kako podražavaju".

Vučić je u obraćanju novinarima nakon razgovora sa Rajsovom istakao da se razgovaralo i odnosima koje Srbija ima u regionu, i o posetama Sarajevu i Tirani i njihovim rezultatima.

Srpski premijer boravi u višednevnoj poseti SAD u okviru koje je juče razgovarao sa predstavnicima velikih američkih kompanija kao što su Dženeral Ilektrik, Majkrosoft, Friport i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: