BG: Naoružani maloletnici ukrali dnevnik

Dve maskirane osobe s pištoljima i nožem upale su oko 17 časova u Osnovnu školu „Vasa Pelagić" u Kotežu, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 02.06.2015.

19:16

Default images
Foto: B92

Napadači su nakon toga, pod pretnjom oružjem, od profesorke oteli dnevnik i pobegli iz škole.

Kako javlja reporter B92 s mesta zbivanja, napadači su s maskama na licu upali na čas u odeljenje VII4, uperili pištolj u učenike, a profesorki pod pretnjom nožem oduzeli dnevnik i pobegli iz škole.

Odmah nakon napada učenici su hteli da jave roditeljima šta se desilo, na šta je profesorka geografije burno reagovala oduzevši svim učenicima mobilne telefone uz reči da ne smeju nikome da kažu šta se desilo.

Biljana Lajović iz Ministarstva prosvete istakla je da niko ne moće da ostane ravnodušan kada se desi ovakva situacija.

„Policija je krenula sa svojim aktivnostima i mudro bi bilo da ne govorim detalje. Bićemo spremni da damo sve važne informacije kada za to bude vreme. Načelnik školske uprave je otišao na mesto napada i javićemo kada podaci budu prikupljeni i kada ključne tačke budu otkrivene“, navodi Lajovićeva.

Za napadačima se i dalje traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: