Obijene prostorije DS u Vranju

Nepoznati počinioci su u toku noći obili prostorije Demokratske stranke u Vranju, izjavio je predsednik Gradskog odbora DS-a u Vranju Slobodan Stamenković.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

13:02

Default images

On je rekao da su nepoznati počinioci odneli dva računara, jedan monitor i dva mobilna telefona.

Stamenković je za agenciju Beta izjavio da ne može da ocenjuje da li je motiv obijanja i krađe materijalne ili političke prirode, ali da osim računara i mobilnih telefona, ništa drugo iz stranačkih prostorija nije odneto.

"Krađa je obavljena uredno, nije bilo premetačina po fiokama niti obijanja ormara. Računari su više godina u upotrebi i nemaju neku vrednost, ali u njima su se nalazila dokumenta stranke i to je u ovom trenutku naš najveći problem", kazao je Stamenković.

On je rekao da je na policiji da pronađe počinioca, što će i otkriti koji su bili pravi motivi ljudi koji su obili i opljačkali prostorije DS.

"Ako su motivi materijalne prirode, onda to neće biti mnogo ni bitno. Ali, ako su neki drugi motivi u pitanju, to je apsolutno neprihvatljivo za nas koji smo uvek zastupali demokratiju i nismo se bavili zbivanjima u drugim političkim strankama", kazao je Stamenković i dodao da je DS u Vranju prvi put od osnivanja na meti razbojnika.

Stamenković je rekao i da DS nije imala video nadzor u stranačkim prostorijama, koje se nalaze u centru grada.

DS je deo lokalne vlasti u Vranju, čiju okosnicu čini koalicija oko Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: