BG: Izgoreo i automobil Zdravka Ponoša (VIDEO)

Najmanje četiri automobila je izgorelo u požaru koji se u noći između ponedeljka i utorka dogodio u Metohijskoj ulici u beogradskom naselju Vračar.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

07:23

Default images
Tanjug

Kako navodi reporter B92, požar je izbio oko 4.00 sati, plamen je zahvatio više od četiri vozila, a dvoje vatrogasnih kola je gasilo vatru više od 15 minuta.

Okolni objekti nisu zahvaćeni požarom, iako su bili veoma blizu.

Hitna pomoć nije intervenisala, a portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je za B92 da nije bilo poziva za intervenciju u tom delu grada.

Kako prenosi N1, među izgorelim automobilima je i "škoda oktavija" bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije Zdravka Ponoša.

Blic piše da je izgore i automobil manekena Vladimira Vuksanovića.

Požar u Metohijskoj, jutros u 4. zapaljeno nekoliko automobila. Niko povredjen, okoklne zgrade èitave. Vatrogasci preveliki precarevi.

Posted by Maša Mašina Mileusniæ on Tuesday, 2 June 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: