"Ima problema sa signalom na Rudniku"

Građanki Gornjeg Milanovca je u pozivnom centru rečeno da na Rudniku ima "nekakvih problema s frekvencijama" i da će do 16 sati biti normalizovan prijem.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

12:33

Default images
Thinkstock

Snežana Bogdanović iz Gornjeg Milanovaca rekla je agenciji Beta da je uspela da posle bezbroj poziva dobije operatera koji joj je rekao da "ima nekakavih problema s frekvencijama na Rudniku" i da očekuje da će do 16 sati svi biti normalno.

Juče je na Rudniku ugašen analogni predajnik, ali žitelji Šumadije i zapadne Srbije koji TV signal dobijaju sa Rudnika, puštanjem digitalnog predajnika nisu imali nikakav program i pored kućnog uređaja koji imaju za primanje digitalnog signala.

Jedino su mogli kao i do sada da prate prvi i drugi program RTS-a koji se emituju preko analognih predajnika, a svi ostali emiteri bili su isključeni.

Mnogi građani su rekli da su pokušavali da dobiju bilo kakvo objašnjenje preko telefona čiji je broj danima objavljivan na televizijama, ali, kako tvrde, nemoguće je uspostaviti kontakt jer je uvek zauzet.

Informacije da 300.000 građana koji primaju digitalni TV signal sa Rudnika nemaju nikakav TV program - nisu tačne, saopštilo je resorno ministarstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: