Ministarstvo: Ima digitalnog signala

Informacije da 300.000 građana koji primaju digitalni TV signal sa Rudnika nemaju nikakav TV program - nisu tačne, saopštilo je resorno ministarstvo.

Izvor: Tanjug

Utorak, 02.06.2015.

11:44

Default images
foto: Beta

Takođe je najavljeno da će potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić obići Gornji Milanovac i emisionu stanicu Rudnik.

"Pozivamo predstavnike medija, uključujući i one koji su takvu neistiniitu vest plasirali, da se sa potpredsednikom vlade Rasimom Ljajićem na licu mesta uvere da se digitalni signal u Šumadiji i Zapadnoj Srbiji emituje bez ikakvih problema i da je prijem u domaćinstvima potpuno normalan", piše u saopštenju.

Ljajić će najpre, kako piše, u 13.30 časova posetiti domaćinstvo Jevtović u ulici Radnička 17, a nakon toga i ostala domaćinstva koja predstavnici medija žele da obiđu.

Ranije je v.d. direktora JP "Emisione tehnike i veze" Branko Gogić potvrdio da digitalni sistem apsolutno funkcioniše i da ne postoje nikakvi problemi niti smetnje u prijemu signala

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: