Konjica, psi i orkestar prošetali Knezom FOTO

Gotovo svi vidovi policije, uključujući kriminalističu, vatrogasno-spasilačku, konjicu, kao i policijski orkestar prošetali su Knez Mihajlovom ulicom.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

18:49

Default images
Foto: Tanjug

Svi oni bili su deo tradicionalnog defilea Policijske uprave grada Beograda, povodom sutrašnjeg Dana MUP-a, slave i Dana policije.

Savetnik načelnika Policijske uprave Miodrag Bulatović poručio je da će policija i dalje raditi odgovorno, profesionalno, poštujući zakon i sve građane Srbije.

Nakon polučasovnog defilea centralnom beogradskom ulicom do Kalemegdana, uz učešće predstavnika gotovo svih vidova policije, uključujući i kriminalističku, vatrogasno-spasilačku, konjicu, policijski orkestar, Bulatović je poručio gradjanima da su rezultati u zaštiti života i imovine gradjana, obezbedjivanju javnog reda, boljoj bezbednosti saobraćaja, doprineli jačanju poverenja gradjana u policiju.

"Ministarstvo je svesno da bez partnerskih odnosa sa gradjanima nema rešavanja problema", rekao je Bulatović gradjanima na Kalemegdanu i istakao da je javnost rada jedan od osnovnih karakteristika funkcionisanja policije u svakom demokratskom društvu.
Foto: Tanjug
On je podsetio da policija izvršava najsloženije zadatke kako bi ukupna bezbednost gradjana bila podignuta na još viši nivo i pozvao gradjane da sutra dodju u Nastavni centar Makiš, gde će biti održana centralna proslava Dana MUP-a, slave i Dana policije.

U okviru centralne manifestacije, biće prikazan defile jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih službenih vozila, uključujući borbena, kao i pokazno - taktičke vežbe, saopštio je ranije MUP.
Foto: Tanjug
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položiće venac na spomen - ploču prvom ministru policije Jakovu Nenadoviću, dok će direktor policije Milorad Veljović položiti venac na Čukur-česmi.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: