S. Pazova: Pištoljem na 75-godišnjaka

Zbog sumnje da su naoružani pištoljem upali u kuću penzionera i fizički ga napali tražeći novac, u selu Golubinci uhapšeni su D.B. (34) i R.D. (24).

Izvor: B92

Petak, 29.05.2015.

11:38

Default images

Kako se navodi, oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljeno držanje oružja i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Terete da su naoružani pištoljem, upali u kuću 75.godišnjeg penzionera i fizički ga napali, tražeći novac, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Policijska patrola je zatekla napadače u kući, savladala ih i oduzela napunjen pištolj kojim je osumnjičeni D.B. nišanio u njih.

Po nalogu nadležnog tužioca, policija je odredila zadržavanje do 48 časova za oba osumnjičena, posle čega će biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Teško povređeni vlasnik kuće je smešten u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj na licu mesta je, po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca, izvršilo Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, piše u policijskom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: