Zbog čega Menduh Tači stalno nosi pancir?

Lideri dve albanske stranke u Makedoniji imaju pojačano obezbeđenje posle optužbi bivših lidera ONA koji ih smatraju krivcima za događaje u Kumanovu.

Izvor: RTS

Četvrtak, 28.05.2015.

17:17

Default images
Foto: Thinkstock

Zvaničnici Demokratske unije za integracije Alija Ahmetija i Demokratske partije Albanaca Menduha Tačija nisu želeli da komentarišu te navode, ali makedonski mediji pišu da je obezbeđenje Ahmetija pojačano posle nedavne eksplozije ispred sedišta stranke u Maloj Rečici, prenosi RTS.

Menduh Tači, piše portal Almakos, u poslednje vreme ide na sastanke u panciru.

Osim Oslobodilačke nacionalne armije, koja komunicira putem saopštenja na internetu, Ahmetiju je, indirektno, zapretio i Džezair Šaćiri, ili "komandant Hodža", koji je rekao da je lider DUI svojim postupcima od 2001. godine u više navrata "zaslužio olovo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: