"Zaev vodi grupu pripovedača"

Vladajući VMRO-DPMNE je uputio pismo lideru opozicije Zoranu Zaevu u kom se navodi da je jasno da je scenario državnog udara doživeo neuspeh.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

13:32

Default images
Thinkstock

Kako prenose makedonski mediji, vladajuća partija je navela da je Zaev u pokušaju da spasi svoj projekat bez ukusa pokušao da se dodvori albanskim vlastima.

“Gotovo je gospodine Zaev. Okončajte sa svojom štetnom politikom. Očigledno je da ni vi ni vaša partija nemate šta da ponudite našim građanima. Vašom strategijom činite zlo Makedoniji i njenoj međunarodnoj reputaciji. Svaki građanin Makedonije plaća cenu vaše želje da dođete na vlast”, navodi se u pismu VMRO-DPMNE.

Takođe u pismu upućenom lideru SDSM navodi se da je ta partija pod vođstvom Zaeva postala grupa pripovedača i prenosilaca glasina koja radi suprotno nacionalnim interesima Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: