DS: "Osvetlimo Srbiju" u Kragujevcu

Demokratska stranka (DS) pozvala je građane da u subotu, 30. maja, dođu u Kragujevac na skup "Osvetlimo Srbiju".

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

12:26

Default images

Kako se navodi, građani že time pokazati da se ne plaše i da će se boriti za svoje pravo da žive slobodno u svom gradu i u svojoj zemlji.

U saopštenju DS je pozvala građane da dođu na Trg kod Krsta i, kao i u Beogradu, kažu da ne pristaju na "mrak, ućutkivanje, strah, lomljenje institucija i nasilje koji karakterišu režim (premijera) Aleksandra Vučića".

"Kragujevac je jedan od brojnih gradova u kojima su naprednjaci morali da dođu na vlast bez obzira na rezultat izbora, u kom su pogazili izbornu volju građana i, uz radnje koje će nadležni organi kad-tad morati da ispitaju, prekrojili skupštinsku većinu tako da gradonačelnik bude onaj kog građani nisu želeli na tom mestu", navela je DS.

Ta stranka je dodala da od tog "nasilja nad pravom i institucijama Kragujevac samo propada, građani sve lošije žive" i da "nikakva obećanja o Diznilendu to neće promeniti“.

Skup u Kragujevcu organizuju DS i pokret Zajedno za Šumadiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: