Niš: Sedmoro uhapšeno zbog droge

Niška policija uhapsila je sedam osoba u akciji suzbijanja trgovine narkoticima i sumnje da su u dužem vremenskom periodu nabavljali i prodavali drogu.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

11:56

Default images

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšeni su M.I. (26) iz Svrljiga, kao i I.A.(28), S.I.(23), L.R.(28) i P.Đ. (42), svi zi Niša, navode iz Policijske uprave u tom gradu.

Osim toga, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge policija je uhapsila D.S.(24) i S.D.(24) iz Niša, dodaju iz policije.

Kako se navodi, sumnja se da je M.I. u proteklih šest meseci kupovao marihuanu od I.A. koju je dalje prodavao na području Svrljiga.

Sumnja se, takođe, da je S.I. prodao jednom maloletniku i jednoj devojci 70 tableta "ekstazija", a da oni su tablete prodavali na muzičkom festivalu, da je L.R. u dužem vremenskom periodu u dvorištu jedne osnovne škole u Nišu kupovao marihuanu od P.Đ. koju je dalje prodavao D.S. i S.D, dodaju iz policije.

Prilikom pretresa stana P.Đ policija je pronašla marihuanu i vagicu za precizno merenje koja je bila sakrivena i hudrantima zgrade u kojoj on živi, napominju iz policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a protiv maloletnika i devojke će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policija je tokom ovog meseca u Nišu zaplenila 80 grama heroina, 50 grama kokaina i 70 tableta "ekstazija", navode iz PU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: