Stefanović: Sve da pomognemo migrantima

Priliv ilegalnih migranata iz Sirije, Iraka i Avganistana povećan je u odnosu na prethodni period, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

13:14

Default images

On je to rekao u razgovoru sa libanskim ambasadorom u Beogradu Tufikom Žaberom.

Stefanović je naglasio da Srbija čini sve kako bi im obezbedila odgovarajući smeštaj i zdravstvenu negu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Imajući u vidu da se Liban susreće sa problemom velikog broja izbeglica iz Sirije, Žaber je naglasio da je razmena iskustava i informacija po ovom pitanju od velikog značaja.

Stefanović i Žaber su razgovarali o unapređenju policijske saradnje dve zemlje u oblasti ilegalnih migracija, trgovine ljudima i terorizma i dogovorili potpisivanje Sporazuma o policijskoj saradnji u narednom periodu, piše u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: