PA: Osumnjičen za silovanje devojčice

U pančevačkom Višem tužilaštvu je, posle saslušanja, predloženo određivanje pritvora osumnjičenom (61) za silovanje maloletne devojčice u bliizini Vršca.

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2015.

14:52

Default images

Zamenik tužioca Mirjana Milićević je rekla Tanjugu da je osumnjičeni saslušan u prisustvu advokata i da je zatražila određivanje pritvora.

Ona je dodala i da je osumnjičeni negirao izvršenje krvičnog dela silovanja, a zašta se tereti u krivičnoj prijavi.

Milićević je rekla i da je devojčica bila smeštena u hraniteljskoj porodici, ali da osumnjičeni za izvršenje tog krivičnog dela nije hranitelj, već da stanuje u blizini.

"Na osnovu krivične prijave i predmetnih spisa, a nakon saslušanja zatržila sam od sudije za prethodni postupk određivanje pritvora", rekla je Milićević.

Osumnjičeni se tereti da je dva puta silovao devojčicu, a i dalje je u policijskom pritvoru koji traje 48 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: