Monstruozno ubistvo zbog okultizma

Slučaj ubistva devojke iz BiH u Austriji počinjenog u oktobru prošle godine je rešen priznanjem njenog dečka da je to učinio u okviru okultnog rituala.

Izvor: Veèernje novosti, Dnevni avaz

Ponedeljak, 25.05.2015.

17:43

Default images
ilustracija: Thinkstock

Kako prenosi Dnevni avaz, Mirelu Batanović (20) je ubio, a njeno telo raskomadao i pojedine delove pojeo njen sedam godina stariji dečko Aleksandar, poreklom Rus.

Osumnjičeni je u istrazi detaljno opisao kako je ubio devojku i rekao da je sve isplanirao. On je rekao da se o načinima za izvršenje zločina informisao na internetu, kao i da su ga najviše zanimale pravne posledice zbog ubistva.

Potom je sa 50 uboda nožem ubio Mirelu, potom raskomadao njeno telo, a pojedine delove i pojeo, što je i obdukcija potvrdila.

Austrijska televizija ORF je tokom istrage navela da razlog ubistva nije ljubomora, nego okultni ritual. Iako je ubica na početku policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu jer ga je prevarila, ORF je naveo da to ipak nije istina, već da je on pripadnik sekte i zaluđenik okultizmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: