Veštak:BMW sa 111 km/h upao u Dunav

Na suđenju Dušanu Jovanoviću za udes na Adi Huji, u kom je stradalo troje mladih, veštak je rekao da se auto kretao brzinom od 111km/h, pišu “Večernje novosti“.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 25.05.2015.

21:34

Default images
foto: Tanjug

Saobraćajni veštak Stevan Stojanović je rekao da se BMW kretao brzinom od 111 kilometara na sat, a da je brzina počela da se smanjuje po upadanju automobila u reku.

On nije završio iznošenje svog iskaza i nastaviće ga na sledećem ročištu u junu.

Drugi svedok na suđenju u Višem sudu Zoran Mirković ispričao je da je te noći krenuo kući iz restorana i da je stajao ispred, kada je video da je velikom brzinom projurilo vozilo.

“Ne mogu da kažem koliko je otprilike vozio, ali bilo je brzo. Uleteli su u vodu i čuo se jak prasak. Svetla pozadi vozila su sijala, dok je ono tonulo. Sa prijateljem sam potrčao i pomagali smo u izvlačenju povređenih“, rekao je Mirković.

Mirković je naveo da na tom delu dunavskog keja nije bilo nikakvih bankina, niti zidića i da se Dunav nije video, jer je bilo prilično mračno.

Dušan Jovanović je optužen za izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje njegovih prijatelja.

Te noći u vozilu su stradali Anastasija Stajić, Miloš Janković i Nemanja Antić, a iz automobila su uspeli da izrone i spasu se Milica Jokić, Luka Višnjić i sam Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: