Budva: Obračun nožem u diskoteci

Više osoba transportovano je u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povređeni nožem u incidentu koji se jutros u 2 h dogodio u budvanskoj diskoteci Trokadero.

Izvor: B92

Nedelja, 24.05.2015.

10:40

Default images

Kako javljaju podgoričke "Vijesti", došlo je do svađe dve grupe mladića, kada je Budvanin J. M, izvadio nož i nasrnuo na braću L.N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana.

U svađi je povređen i prijatelj braće I.Ž. i maloletna J.S i M.J. koji su se slučajno zadesili u tom delu diskoteke, gde je izbila svađa i obračun mladića, od ranije poznatih policiji.

Mladići su posle proslave mature došli u diskoteku i ubrzo zatim se dogodio incident. Policija je odmah intervenisala. U toku je istraga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: