"Postoji svedok ubistva Gaćeše"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je izjavio da beogradska policija ima očevica ubistva suvlasnika Pink taksija Teodora Gaćeše na Zvezdari.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

13:10

Default images

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne može da govori o detaljima istrage, jer je suviše rano i moglo bi "da pokvari istragu".

"Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio i očevica i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate", poručio je Stefanović.

Gaćeša (49) je ubijen juče u Kozarčevoj ulici na Zvezdari.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, Gaćeša je preminuo na licu mesta kada je, za sada nepoznati počinilac, oko 15.35 sati u njega ispalio više hitaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: