DS: Istražiti prebijanja i kupovinu

DS u Velikoj Plani zatražila je istragu o prebijanjima aktivista te stranke, i kupovinu glasova za Srpske napredne stranke "koncentratom i deterdžentom".

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

20:28

Default images

Osim toga, demokrate traže istragu i o falsifikovanju potpisa za podršku listi SNS.

DS je navela da je u Velikoj Plani pre dva dana prebijeno dvoje aktivista DS-a i troje aktivista Demokratske stranke Srbije i istakla da iza tog incidenta stoje "batinaši koje je u Velikoj Plani organizovala SNS".

Na izborima za Savet Mesne zajednice Orašje koalicija DS-DSS osvojila je svih 11 mandata, dok SNS nije osvojila nijedan.

"Nakon prošlonedeljnog poraza na izborima za Prvu mesnu zajednicu, kada je koalicija DS-DSS osvoljila 12 mandata a SNS ništa, sada su i građani Velike Plane koji žive u Orašju jasno rekli da ne žele da SNS daju priliku da uništi Veliku Planu", navodi DS u saopštenju.

DS dodaje da su incidenti uredno prijavljeni policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: