Koalicija DS-DSS pobedila u Orašju

Na izborima za Savet Mesne zajednice Orašje u Velikoj Plani koalicija DS-DSS osvojila je svih 11 mandata, saopštio je danas Opštinski odbor DS u tom gradu.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

15:46

Default images

"Nakon prošlonedeljnog poraza na izborima za Prvu mesnu zajednicu, kada je koalicija DS-DSS osvoljila 12 mandata a SNS ništa, sada su i građani Velike Plane koji žive u Orašju jasno rekli da ne žele da Srpskoj naprednoj stranci daju priliku da uništi Veliku Planu", navode demokrate i podsećaju da SNS u Orašju nije osvojila nijedan mandat.

DS očekuje hitnu istragu zbog napada na dvoje aktivista te partije, kao i troje aktivista DS S, koje su, kako tvrde, pretukli "batinaši koje je u Velikoj Plani organizovala SNS".

"Pozivamo nadležne organe da hitno pokrenu istragu o prebijanjima naših aktivista, ali i o falsifikovanju potpisa za podršku listi Srpske napredne stranke i kupovinu glasova za SNS koncentratom i deterdžentom, jer su svi ovi incidenti uredno prijavljeni policiji", stoji u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je ranije danas da je više osoba privedeno i saslušano u vezi sa napadom na aktiviste DS-a i DS S-a, koji se pre nekoliko dana dogodio u Orašju kod Velike Plane, i da je predmet predat tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: