Predsednica DSS daće ostavku ako...

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić najavila je svoju ostavku u slučaju da budu raspisani stranački izbori.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

13:42

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Ona je uoči sednice GO DSS najavila da će članovima tog tela podneti izveštaj o svom radu i da, u slučaju da on bude usvojen, nema razloga za raspisivanje stranačkih izbora.

"Ako izveštaj ne bude usvojen onda ima elemenata da budu raspisani izbori. Ako se ti izbori raspišu istog momenta ću podneti ostavku", rekla je Rašković Ivić novinarima.

Kako je navela, neusvajanje izveštaja značilo bi krah njene politike, ali isto tako očekuje da oni koji traže njenu smenu napuste stranačke funkcije u slučaju da njen izveštaj bude usvojen.

To bi, primetila je, bio moralni čin, ali u oba slučaja, odnosno kako god da se završi glasanje o njenom izveštaju, Rašković Ivić smatra da nema razloga za razdor u stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: