Zeri: Do utorka o Sudu za OVK

Skupstina Kosova će se do utorka, odnosno pre sednice Saveta bezbednosti UN, izjasniti o formiranju Specijanlog suda za ratne zločine bivše OVK, piše "Zeri".

Izvor: Tanjug

Petak, 22.05.2015.

10:22

Default images

Kako navodi list, kosovska skupština još nije sazvana, ali "Zeri" navodi pozivajući se na pouzdane izvore, da će plenarna sednica biti održana pre sednice SB UN.

Kako se navodi, predsednik skupštine Kadri Veselji je za danas zakazao sednicu predsedništva parlamenta na kojoj će se odlučiti da li će vanredna i plenarna sednica biti održane istog dana, a na kojima treba da se usvoje promene ustavnih amandmana koji otvaraju put za formiranje Specijalnog Suda za ratne zločine.

Jedan od šefova poslaničkih grupa je potvrdio za "Zeri" da je za danas sazvana sednica predsednistva skupstine bez prethodnog materjala, ali da mu je rečeno da će na samom sastanku biti obavesteni o prirodi sastanka, navodi "Zeri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: