BG: Zastoj otklonjen, trole rade

Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan.

Izvor: B92

Petak, 22.05.2015.

07:04

Default images
Ilustracija (Foto: grigorijge/freeimages.com)

Zastoj je otklonjen u 7 časova, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović

Trolejbusi su bili u zastoju od 5.50 do 7 časova zbog kvara na kontaktnoj mreži.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.252 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.028 autobusa, precizirao je Stojadinović.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa u Vasinoj i Dobračinoj ulici i Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: