U Prokuplju "supergrupa" odbornika

Petoro odbornika prokupačke Skupštine, među kojima i bivši predsednik SO Milan Arsović, formirali su novu odborničku grupu, pišu “Južne vesti“.

Izvor: Južne vesti

Petak, 22.05.2015.

18:07

Default images

Pored Arsovića, kome se sudilo zbog zloupotrebe službenog položaja, odborničku grupu “Socijalna pravda“ činiće Biljana Popović iz DS, Milan Kovačević iz DSS, donedavni član SPS Miroslav Arsović i Sreten Kuveljić iz SDP.

Arsović je rekao da je odbornička grupa nastala kako bi na prvo mesto stavila probleme građana Prokuplja.

“Našu grupaciju čine ljudi iz različitih stranaka čiji je cilj da u vremenu borbe trolova i bogova ukaže na zdrave ideje i potrebe građana Prokuplja. Pozivamo sve one koji žele da unaprede društvo da budu sa nama, bez obzira na političku opredeljenost“, rekao je Arsović.

Pristupanje dva člana novoj odborničkoj grupi u prokupačkom DS-u doživljavaju kao nedisciplinu i najavljuju disciplinski postupak protiv Arsovića i Popovićeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: