RS: Uhapšeni policajci zbog droge

U policijskoj akciji "Maska", koja je jutros počela na području Banjaluke i Trebinja, uhapšeno je 17 osoba, među kojima i četiri policajca.

Izvor: Beta

Četvrtak, 21.05.2015.

09:24

Default images

Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić rekao je da su te osobe uključene u organizovani kriminal u vezi sa krijumčarenjem droge.

"Uz to ide i krijumčarenje oružja, odnosno posedovanje oružja", rekao je Vasić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je ova akcija plod šestomesečne saradnje s hrvatskom policijom.

Policija Republike Srpske akciju kodnog naziva "Maska" sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a njen cilj je razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi prometom opojnih droga i krijumčarenjem.

Ta krivična dela su u poslednjih šest meseci izvršena na području Trebinja, Bileće, Berkovića i Dubrovnika, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Aktivnosti se koordinirano sprovode sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Hrvatske, a u Dubrovniku je u toku akcija hapšenja u okviru međunarodne akcije suzbijanja trgovine narkoticima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: