Biznismen ubio suprugu na spavanju

Čačanski biznismen D.K. ubio je u ponedeljak ujutru iz pištolja svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo, javlja RTS.

Izvor: RTS, Tanjug

Ponedeljak, 18.05.2015.

09:32

Default images
foto: Tanjug

Prema nezvaničnim saznanjima javnog servisa, D.K. je pucao u suprugu dok je bila u krevetu, a potom digao ruku na sebe.

Tragediji je prisustvovao i njihov 13-godišnji sin, a po dolasku hitne pomoći žena je prebačena u čačansku bolnicu, ali je zbog teških povreda preminula.

Zamenik višeg javnog tužioca u Čačku Dragan Kalaba rekao je Tanjugu da je u trenutku ubistva žena spavala sa sinom P. K. (13).

Tužilac kaže da se jutros između šest i pola sedam D.K. (58) popeo na sprat, gde su spavali žena i dete, ušao u sobu i pucao u suprugu.

"Do sobe u kojoj je spavala D.K. (49) spavao je sestrić pokojnog D.K. A.Č. (18) koji je probuđen pucnjavom i vikom utrčao u prostoriju i video ujaka da drži pištolj u ruci", naveo je tužilac.

Videvši da D.K. daje znake života, A.Č. je pozvao Hitnu pomoć, dok je u međuvremenu D.K. sišao u prizemlje, dodao je Kalaba.

Prema njegovim rečima, A.Č. je pošao za svojim ujakom, ali se u tom trenutku čuo pucanj i on ga je zatekao sa ranom u glavi.

Kalaba kaže da je potom stigla Hitna pomoć, koja je konstatovala da je D.K. mrtav, a njegovu suprugu s prostrelnom ranom u glavi su odvezli na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice, gde je i ona preminula u 7.40.

Tužilac navodi da je u prostoriji u kojoj je D.K. izvršio samoubistvo, na radnom stolu zatečen šaržer sa devet metaka za pištolj CZ-99, kao i pismo testament, napisano rukom, u kojem je on svoju pokretnu i nepokretnu imovinu raspodelio na deset osoba.

Kalaba kaže da je ovo klasičan primer ubistva i samoubistva, na osnovu zatečenog stanja u kući.

"Nije bilo tragova premetačine i neće biti potrebe za obdukcijom", zaključio je Kalaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: