Seckao salatu ili pretio nožem?

Vozač autobusa Konvoj travela Mikan Bralović optužio je taksistu da ga je napao nožem pošto je završio vožnju na redovnoj liniji Gornji Milanovac - Pranjani.

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

10:27

Default images

Do sinoćnjeg incidenta je došlo nakon žalbi vozača autobusa da im taksisti uzimaju putnike na autobuskim stanicama.

Bralović (52) je kazao da je posle vožnje seo da se odmori, a da mu je tada velikim kuhinjskim nožem zapretio taksista Zoran Radovanović (48).

"Počeo je da me vređa kako ih prijavljujem da otimaju putnike i da idu ispred naših polazaka, pa izvadio veliki kuhinjski nož i rekao da će to da mi presudi, o čemu sam obavestio policiju", rekao je Bralović.

Dodao je da 19 godina vozi za Pranjane, a da poslednje tri godine taksisti idu na dva minuta ispred autobusa i pokupe sve putnike iako većina njih nije ni prijavljena niti imaju taksi oznake.

Vlasnik Konvoj travela Mladen Nešković za agenciju Beta je izjavio da slične probleme imaju na svim linijama i da država mora da se suprotstavi radu na crno i zaštiti one koji sve uredno plaćaju, a sada se ništa ne preduzimai pored brojnih prijava.

Radovanović je izjavio da ima svoje stalne mušterije i da vozi za Čačak, a ne za Gornji Milanovac, te da je nožem seckao salatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: