Sutra temperatura 35, uveče nevreme

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 35 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 05.05.2015.

15:01

Default images
Foto: Tanjug

U noći između srede i četvrtka očekuju se kratkotrajne lokalne vremenske nepogode s obilnijim padavinama, olujnim vetrom i gradom.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne i uveče biti u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura bić e od 13 do 20, a najviša dnevna od 30 do 35 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni, vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 34 stepena. Krajem dana i u noći očekuje se naoblačenje, s kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature.

U četvrtak će biti promenljivo oblačno i svežije, uz umeren i jak severozapadni vetar. Mestimično se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina. U petak i subotu biće pretežno sunčano i umereno toplo. Zatim će biti promenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavinama, uglavnom u nedelju i ponedeljak.

U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.

Biometeorološka prognoza za sredu 6. maj 2015.

Zbog očekivanih biometeoroloških prilika, oprez se i dalјe savetuje osobama sa srčanim obolјenjima. U drugom delu dana pojačane tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni bolesnici i astmatičari. Moguće meteoropatske reakcije su pad radne sposobnosti, poremećaj sna i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: