"Slučaj Panda - sve u tužilaštvu"

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da su sve informacije koje je MUP imao o ubistvu šestorice mladića u kafiću Panda u Peći prosleđene tužilaštvu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

13:30

Default images
Foto: Tanjug

"Možda druge bezbednosne strukture imaju više informacija, a sve što je MUP imao već je dostavljeno tužilaštvu jer se radi o slučaju koji se desio 1998. godine", rekao je Stefanović novinarima nakon posete Kriminalističko-policijskoj akademiji u Zemunu.

Upitan da li MUP raspolaže novim informacija o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, Stefanović je kazao da će javnost biti upoznata sa "svim novim konkretnim informacijama" pod uslovom da to ne škodi samoj istrazi.

Odgovarajući na pitanje kako će se završiti slučaj Zaštitnika građana Saše Jankovića iz čijeg se pištolja ubio njegov prijatelj pre 22 godine, Stefanović je rekao: "ne znam kako bih ja kao ministar mogao da odgovorim na to pitanje".

Komentarišući postojanje kampa u kome, prema pisanju medija, pripadnici "Srpske istinske pravoslavne crkve", ziloti, obučavaju decu u rukovanju oružjem, Stefanović je kazao da je policija već razgovarala sa organizatorima kampa kao i sa roditeljima dece.

"Policija je svoj posao uradila. U svakom slučaju nećemo dozvoliti bilo kakvo krivično delo ali isto tako ne možemo da ugrožavamo nečija prava", kazao je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: