Njujork: Upucao policajca u glavu

Policajac u civilu upucan je u glavu dok je bio na dužnosti u Njujorku. On se nalazi u bolnici u kritičnom stanju nakon što ga je osumnjičeni ranio.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2015.

17:54

Default images
Foto: Beta, arhiva

Njujorški policajac Brajan Mur (25) upucan je u policijskom vozilu dok je ispitivao muškarca za kog se sumnjalo da nosi oružje, javljaju američki mediji.

"Muškarac je u jednom trenutku izvukao oružje, okrenuo ga prema policajcima i ispalio je nekoliko metaka ka vozilu. Jedan metak pogodio je policajca Mura u glavu", rečeno je iz policije.

"Ovo je podsetnik na opasnost sa kojom se svi naši policajci suočavaju svakodnevno", rekao je novinarima gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio.

Sa Murom je u automobilu bio i njegov kolega Erik Džensen.

Dimitrijus Blekvel, osumnjičeni za ranjavanje policajca, je uhapšen pola sata nakon incidenta i biće optužen za pokušaj ubistva policajca. On je nedavno pušten na slobodu nakon sedmogodišnjeg boravka u zatvoru zbog pokušaja ubistva.

U poslednjih pet meseci na policajce u Njujorku pucano je pet puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: