Gužve na prelazima,čeka se sat i po

Zbog pojačanog intenziteta saobraćaja zadržavanje vozila na pojedinim graničnim prelazima traje između 60 i 90 minuta, saopštava MUP Srbije.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 03.05.2015.

18:19

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je saopšteno, vozila na prelazu Bački Vinogradi na izlasku iz Srbije čekaju oko 90 minuta, dok na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje traje oko 60 minuta.

Dodaje se da vozila koja ulaze u Srbiju preko graničnog prelaza Sremska Rača, čekaju oko 60 minuta, dok na ostalim prelazima nema dužeg zadržavanja.

Kako javlja reporter B92, na naplatnoj rampi Bubanj nema dugog zadržavanja. U proseku se čeka nekoliko minuta, što je kraće od čekanja uobičajenim vikend danima.

Angažovani su svi inkasanti i otvorene su sve trake ka Beigradu, a tokom dana preko Bubanj potoka prošlo je oko 14.000 vozila.

Auto moto savez Srbije je napomenuo da je pojačan intenzitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima i na prilazima većim gradovima, zbog završetka produženog prazničnog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: