"U Beogradu ne može kao u Zvorniku"

Bezbednost u Beogradu je na najvišem nivou i policija neće dozvoliti da se u glavnom gradu dogodi teroristički akt i napad na policijsku stanicu kao u Zvorniku.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

11:18

Default images
foto: B92

To je izjavio načelnik beogradske policije Veselin Milić i dodao da su naložene mere predostrožnosti i za celu Srbiju.

Milić je ukazao da je zbog napada na policijsku stanicu u Zvorniku ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio sve mere predostrožnosti za celu zemlju.

"Ministar je naložio sve mere predostrožnosti i za Grad Beograd i za celu Srbiju i nećemo dozvoliti da se desi takva tragedija i takav teroristički akt u Beogradu", rekao je Milić novinarima.

U terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, koji je 27. aprila izvršio Nerdin Ibrić (24) iz Kučić Kule kod Zvornika, ubijen je policijac Dragan Đurić (48), dok su ranjeni Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Napadač je likvidiran prilikom razmene vatre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: