U Ibru pronađeno još jedno telo

Spasilačke ekipe i ronioci pronašli su još jedno ljudsko telo u reci Ibar kod mesta Rudare, u opštini Zvečan, prenosi Beta.

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2015.

14:18

Default images
Foto: Tanjug

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da su telo danas pronašli ronioci, a na licu mesta, pored policije i KFOR-a, nalaze se i ekipe sudske medicine.

"Telo će, najverovatnije, biti prebačeno na obdukciju u Prištinu", rekao je on, navodeći da ne može da kaže detalje o utopljeniku i da će se posle obdukcionog nalaza znati o kome se radi.

Kako Beta navodi, to je u poslednjih petnaestak dana treće telo nađeno u Ibru.

Identifikovan je D.D. iz sela Gojbulja kod Vučitrna, dok je juče izvađeno telo poslato na obdukciju, a po prvim saznanjima, radi se o muškarcu srednje starosti.

Spasilačke ekipe i ronioci skoro 20 dana tragaju za jednim mladićem albanske nacionalnosti koji je, po svedočenju njegovih drugova, skočio u Ibar i utopio se.

Međutim, kako ističe Tanjug, telo koje je pronađeno upravo je telo sedamnaestogodišnjeg kosovskog Albanca S. Aljušija, koji je nestao pre dvadesetak dana u severnom delu Kosovske Mitrovice dok je bežao nakon pokušaja krađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: