Lončar: Loša hrana u porodilištima

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je u Kraljevu da je nezadovoljan ishranom u porodilištima u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2015.

13:50

Default images
Foto: Beta/Arhiva

On je najavio da će odgovorni za propuste u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj, u Beogradu, biti sankcionisani.

"Video sam danas jednu sliku iz GAK-a u Višegradskoj i posle svega što je urađeno i detaljnih uputstava koje smo dali, imali smo jedan sramotan propust. Oni koji nisu poštovali proceduru u ovom porodilištu biće sankcionisani, rekao je Lončar.

Ministar zdravlja je naglasio da se jedan deo propusta odnosi na tehničko-ekonomski centar u kojem se priprema hrana, dok je drugi deo propusta na samoj klinici.

"Trenutno prebacuju odgovornost jedni na druge, jedni kažu da su poslali hranu, a da nije raspoređena, drugi da ona nije poslata. U naredna dva dana će se utvrditi ko je u pravu", rekao je Lončar i naglasio da to mora da se ispravi.

Lončar je takođe naveo da je njegov pomoćnik pre par dana bio u porodilištima Narodni front i Dragiša Mišović i da tom prilikom nije utvrdio nikakve nepravilnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: